Folkets klimamarch

Slutter
København

VÆR MED til en mangfoldig og smuk event i København hvor vi sætter en tyk streg under vores krav om ansvarlig klimapolitik og social retfærdighed!

Den 8. september er en Global Action Day, hvor folk jorden rundt samles om aktioner der markerer behovet for en hurtig og retfærdig omstilling mod en fossilfri verden. Vi ønsker at skabe en inklusiv og mangfoldig begivenhed som kan samle folk på tværs af alder, køn, partitilhørsforhold, osv.

Frem mod den 8. september vil vi opbygge momentum og engagement via pre-events som arrangeres uafhængigt af, men i samhørighed med, marchen. Vi vil løbende informere om disse pre-events på denne side og på vores hjemmeside www.klimamarchkbh.com.

Følg Folkets Klimamarch København 2018 for at modtage nyheder og information om marchen.

Folkets Klimamarch arrangeres igen i år af et lille netværk af borgere med forskellig baggrund og erfaring med græsrodsarbejde og mobilisering. Marchen støttes af en voksende gruppe af organisationer som alle arbejder for ansvarlig klimapolitik og social retfærdighed.

Hvis du vil hjælpe på selve dagen for marchen og/eller før kan du kontakte vores frivillig-koordinator Sarah, sarah.hellebek@gmail.com

Mere information findes her: www.klimamarchkbh.com

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!