Folkets Klimamarch - menneskekæde om søerne

Slutter
Søerne i København
Søerne i København

For godt et år siden gik 50.000 mennesker på gaden til Folkets Klimamarch under Folketingsvalget. Vi fik en række løfter, men politikerne lader ikke til at overholde dem.

Derfor går vi på gaden ➡️ D. 5. SEPTEMBER ⬅️ for at vise hinanden og beslutningstagerne, at den brede folkelige opbakning til klimahandling fortsætter.

Coronakrisen må ikke betyde en udsættelse af klimahandling, Danmark skal stadig tage sin retfærdige del af ansvaret.

HVAD ???
Denne gang samles vi i en MENNESKEKÆDE OM SØERNE, hvor det er muligt at holde forsvarlig afstand.

HVOR ??
Da vi skal rundt om alle søerne, er det oplagt at I drager mod den sø, der er tættest på jer. På dagen vil de frivillige fra Climate Crew hjælpe jer på plads, så vi når hele vejen rundt.

HVORDAN ?
Vi opsætter højtalere så i kan følge med i programmet fra alle søerne. Et radiosignal på FM-båndet transmitteres så du er derfor også velkommen til at tage din egen radio med. Programmet med talere, musik og kampråb opdateres løbende.

PRAKTISK OG SIKKERHED ?️
Folkets Klimamarch er et arrangement for alle. Derfor vil de frivillige fra Climate Crew være meget opmærksomme på at alle holder en sikker afstand og næserne i samme retning ind mod søerne.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!