Stop udvidelsen af Sønderborg Lufthavn

Stop udvidelsen af Sønderborg Lufthavn

Slutter
Sønderborg

Over hele landet er der planer om at udvide lufthavne

Sønderborg Kommune vil underminere årtiers grøn omstilling med en lufthavnsudvidelse! Udadtil siger kommunen, at den vil være klimaneutral i 2029, men i praksis arbejder byrådet for det komplet modsatte

En udvidelse af Sønderborg Lufthavn vil føre til en udledning af klimagasser, der er næsten tre gange større end, hvad kommunens ProjectZero formår at reducere. Sønderborg Kommune tager dermed ikke sit ansvar for klima alvorligt!

Lokalbefolkningen har ikke behov for flere flyrejser. Sønderborgs skatteborgere og fremtidige generationer skal ikke betale for kortsigtet vækst og udhuling af kommunens klimaambitioner.

Derfor demonstrerer vi for, at Sønderborg Kommune stopper planerne om udvidelsen af lufthavnen.

Hvis du overvejer at være med, så send os en mail til stopudvidelsen@protonmail.com, så vi kan holde dig underrettet om de sidste detaljer. Skriv også gerne til os, hvis du har spørgsmål eller bare vil vide mere :)

NOAH er medlem af Bevar Jordforbindelsen, som står for demonstrationen.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!