Rejser

21. september 2019 · Kl. 20:30 Nyhed

Dette undervisningsmateriale sætter fokus på CO2 udledning forbundet med den rejsekultur eleverne og deres familier oftest selv er en del af. Derudover inviterer materialet til en samtale om privilegier med spørgsmål som: "Er det en menneskeret at flyve?" eller "Hvad tænker I, når I hører, at det kun er 10-20% af verdens befolkning, der har prøvet at være på et fly?"

Eleverne bliver opfordret til at dele egne rejsedestinationer, hvor flytransport har været indblandet, og udregne klassens samlede antal rejste kilometer i luften - når eleverne og deres familier til Månen? 

Indholdet består af et powerpointshow inklusiv noter til hvert slide. Vi har i Grøn Dannelse selv prøvet at undervise uden powerpoint, hvilket også fungerede fint. Der er inkorporeret aktiviteter undervejs, hvor et verdenskort eller en globus og snor er vigtigt at have adgang til for at kunne udføre én af aktiviteterne. 

Herunder har vi vedhæftet powerpointet, samt noterne til det:  

Powerpoint

Noter

I tilfælde af spørgsmål; kontakt os per mail eller telefon.

God fornøjelse!

UBU

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!