Klimafolkemøde
Klimafolkemøde

Institut for Evige Utopier besøger Klimafolkemødet i Middelfart

Slutter
Middelfart Klimafolkemøde, bod 113 ved kajen
Havnen

Oplev, når vi vender op og ned på jordkloden og giver førstehjælp til forestillingen om en bedre verden. I år kan du igen opleve vores sanselige kunst-installation på Klimafolkemødet Middelfart.

Vi inviterer dig indenfor i den lille biotop Brodmann´s Omr. 17: det sted i det menneskelige indre, hvor utopier kan anes og sanses. Stedet, hvor vores verdensbilleder formes, bygges op og brydes ned i en konstant bevægelse. Vi holder sanselige dialoger om EU som utopi i kroppen, vandet og miljøet i en optisk installation, der kombinerer kunst og klimaaktivisme.

Ambitionen er at gøre besøgende bedre i stand til at forestille sig positive utopier for fremtiden ved at se en forvrænget virkelighed gennem den store kuppel. Utopier kan blive – og har før vist sig at være – starten på en ny virkelighed – tænk bare på kvinders stemmeret! Vi kalder det sensorisk aktivisme – hvor sanselig scenekunst kan kropsliggøre de problemstillinger, vi står overfor.

Før og efter besøget står en NOAH-aktivist parat for at diskutere visioner for klima, natur og miljø i fremtidens Europa.

Tid og sted

Vi står i bod 113 ved Kajen:

  • Torsdag kl. 14-17
  • Fredag kl. 11-13 & 14-17
  • Lørdag kl 11-13

 

Fonde Finansieret med tilskud fra Europa-Nævnet. Ansvaret for indholdet er alene tilskudsmodtagers

 

 

.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!