miljøfestival

Jubilæumsfest

Slutter
Folkets Hus
Stengade 50, 2200 københavn N

NOAH fylder 50. Derfor holder vi en stor fest

OBS: Middagen fra kl. 18-21 er desværre udsolgt. Men. Kom forbi fra kl 21 hvor vi åbner for støttefest. Alle er velkomne!

Klokken 12 slår vi dørene op for en eftermiddag med aktiviteter, optog og reception. Der kan købes suppe til frokost og resten af eftermiddagen har Folkets Cafe åbent.

Ungdom NOAH laver skattejagt for de mindste, der vil ruste dem til dyrenes optog med ansigtsmaling, kampråb, visioner og sange. Samtidig er der skilteworkshop, hvor man kan skrive sit eget budskab til politikerne og tage med i optoget. NOAH aktivister står klar til at lave en brainstorm og kreativ sparring, og derudover har vi masser af materialer. Så kom forbi og vær med - alle er velkomne, og man behøver ikke medbringe andet end sig selv!

Klokken 14 triller NOAHs ark af sted fra Folkets Hus, og vi går ad Nørrebrogade og Fredensborggade til Israels Plads, hvor der bliver holdt en tale.

Kl. 16 afholdes bogreception for udgivelsen af Miljøbevægelsens rødder.

NOAH aktivister inviteres til jubilæumsfest med middag fra kl. 17:30 i Folkets hus. Vær opmærksom på, at tilmelding er påkrævet til denne del af jubilæumsdagen. Fra kl. 21 er der live musik og dj-set med NOAH-aktivisterne bag Tung Frugt, Sarah og Anna. Festen slutter kl. 01.

Til festen vil der være skåltaler, musikalske indslag og masser af tid og rum til at tale om den tid der er gået og den vi står overfor. Vi håber at se tidligere, nuværende og kommende aktivister.

Der vil blive serveret en lækker tre retters vegansk menu inklusiv et glas øl eller vin - alt sammen som minimum økologisk, naturligvis. Derudover kan du købe drikkevarer i løbet af aftenen. 

Festen er en mulighed for at vi kan fejre NOAH og hinanden, og alt overskud går ubeskåret til NOAHs miljøarbejde.

Bevidst deltagelse

Vi har valgt ikke at sætte et fast beløb for betalingen af festen. I stedet opfordrer vi dig til at betale det, du kan og vil.

Vi har regnet ud, at hvis den gennemsnitlige betaling er 250 kr. løber arrangementet fint rundt. Indbetal venligst det beløb du ønsker at betale på MobilePay 91 89 64 21 eller via bankoverførsel på 8411 0002005853 i forbindelse med din tilmelding. Mærk "Jubilæumsfest + dit navn".

Jubilæumsdagen er del af en jubilæumsfestival d. 7.-9. marts.

Den 7. marts er vi til Klimapåmindelsen i Rigsdagsgården om morgenen og om eftermiddagen går vi i Dyrenes optog til Klimaministeriet.

Den 8. marts markerer vi kampdagen med lancering af NOAH ØKOKØNs zine. ØKOKØN gruppen er en nyopstartet gruppe i NOAH, der arbejder med miljø- og kønsretfærdighed.

Vi glæder os til at fejre NOAHs 50 år sammen med dig!

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!