Magasin Du gør ingenting og det ændrer alt

5. december 2010 · Kl. 11:48 Nyhed

15 danske og internationale kunstnere har lavet en artmoney-plakat med et miljøpolitisk budskab. Det er blevet til en serie af plakater, som siden starten i 2006 er blevet udgivet med tidsskriftet Miljøsk.

Miljøsk offentliggør nu hver måned et af værkerne her på noah.dk. Hvis du ønsker de ægte plakater har Miljøsk stadig et restoplag. Tegn abonnement på Miljøsk ved at klikke her og få en gratis plakat efter eget valg (kun så længe lager haves).

Plakaterne er et af 3 eksisterende spor i samarbejdet mellem Bank of International ArtMoney og Miljøbevægelsen NOAH. Spor 4 bliver offentliggjort her på noah.dk i løbet af december 2010.

Spor 1 – Støt NOAH med hjemmelavede pengesedler.

Det er nu muligt for kunstnere og private fra hele verden at støtte NOAH økonomisk med hjemmelavede pengesedler. Se hvordan her.

Spor 2 – Betal dit Miljøsk abonnement med artmoney

NOAH har som den første miljøorganisation i verden besluttet at acceptere artmoney som betalingsmiddel. NOAH modtager artmoney for nytegning af abonnement på tidsskriftet Miljøsk. Bestil Miljøsk her.

Spor 3 – Artmoney-plakaterne

Som en sløjfe på samarbejdet udgiver NOAHs blad Miljøsk en serie originale artmoney-plakater i begrænset oplag.

Artmoney-plakaterne er inspireret af uddrag fra sangtekster og udføres af udvalgte artmoney kunstnere. "Plakaterne er en fusion mellem Irmas kunstposer og ungdomsbladenes idolplakater med et klart miljøpolitisk budskab," siger Dan Boding-Jensen, redaktør for Miljøsk.

Paul Kleefeld lavede den første artmoneyplakat inspireret af Peter Sommers tekststykke ”Du gør ingenting og det ændrer alt”. Du kan se plakaten i fuld størrelse her. "Kunst og penge har gennem hele historien levet i en uadskillelig og gensidig profitabel symbiose," mener Paul Kleefeld.

I alt har 15 kunstnere doneret mindst et værk til projektet. Paul har valgt teksten ”Du gør ingenting og det ændrer alt” fra sangen “Jorden ryster” skrevet af Peter Sommer & Lise Westzynthius. Sangen er udgivet på cd'en 'Bæreklang' af Økonet. Se mere på www.bu.dk.

Tjek disse sider for mere information om kunstnerne og artmoney:

Paul Kleefeld

GPK-KLINGKLANGVISION

www.gpk.dk

Bank of International Artmoney

www.artmoney.org

Peter Sommer

www.myspace.com/petersommer

www.facebook.com/petersommer

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!