KLimamarch
Folkets Klimamarch finder i år sted i hele landet d. 29/30 oktober

Klima Vær med i Folkets Klimamarch i den kommende weekend

Husker du, da 30.000 af os under sidste valg oplevede sammenholdet på Christiansborg Slotsplads til Klimamarchen?

24. oktober 2022 · Kl. 17:25 Nyhed

I år samles vi igen for at vise, hvor mange vi er, der ønsker en grøn og retfærdig verden. Vi vil vise, at vi er mange, der ønsker en klimapolitik, som ikke er baseret på uendelig økonomisk vækst og bekvemme teknologiske mirakelløsninger.

Vi vil vise, at vi er mange, der har tænkt os at skabe forandring - klimavalg eller ej.

I København kan du finde NOAH med et kæmpe oppusteligt brændende træ.

Vi sætter fokus på Danmarks klimafjendtlige afbrænding af skovtræ. Langt over halvdelen af Danmarks såkaldt vedvarende energi kommer fra afbrænding af biomasse. Det er slet ikke klimavenligt, men ødelægger tværtimod verdens skove, som er et af vores vigtigste kulstofdræn.

Læs mere om biomasse - Danmarks grønne svindelnummer

Vi håber, vi ses!

I solidaritet,
NOAH


Overblik over klimamarcher i Danmark:

(weekenden før valget (29./30. oktober) - ikke udtømmende)

Ebeltoft - Haderslev - Helsingør - Hillerød - København - Nykøbing F - Odder - Rudersdal - Rødovre - Viborg - Aalborg - Aarhus


Folkets Klimamarch er en tilbagevendende begivenhed arrangeret af et netværk af borgere landet over. Følgende organisationer bakker op om klimamarchen (ikke udtømmende):

Amager Fælleds Venner, Concito, Cyklistforbundet, Dansk Ornitologisk Forening, Den Grønne Ungdomsbevægelse, Fridays for Future, Global Aktion, Greenpeace, Klimabevægelsen, Mellemfolkeligt Samvirke, NOAH, Nyt Europa, Oxfam IBIS, Studenterrådet ved KU, Verdens Skove.

 

 

 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!