EU bør skære 80 % af drivhusgasserne i 2030

1. juli 2013 · Kl. 15:07 Nyhed

Europa-Kommissionen har præsenteret sin plan for klimapolitikken frem til 2030 i en såkaldt Grønbog. Den viser, at Kommissionen kun er parat til at nå reduktioner på 40 procent i 2030.

NOAH Energi og Klima mener, at EU’s forpligtelse nærmere er 80 procent hjemlige reduktioner i 2030 plus samtidig finansiering af næsten lige så store reduktioner i udviklingslandene (svarende til 70 procent).

NOAH Energi og Klima sendte 11. juni en kommentar til Information, som blev offentliggjort 8. august 2013. Læs her.

Vi har udarbejdet et høringssvar til den høring, som Energistyrelsen har haft på vegne af Klima-, Energi og Bygningsministeriet.

Du kan læse NOAH Energi og Klimas høringssvar til den danske høring her

Du kan læse NOAH Energi og Klimas høringssvar til Kommissionen som PDF nedenfor (engelsk).

For yderligere information, kontakt Palle Bendsen, tlf. 3013 7695

* * *

“40% Study” - Friends of the Earth’s sammendrag af rapporten fra Stockholm Environment Institute: : ‘Europe’s Share of the climate challenge: Domestic actions and international obligations to protect the planet’

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!