Vær med til at kæmpe for en grøn, retfærdig verden

Savner du et fedt fællesskab, hvor du kan snakke miljø og klima med andre engagerede unge? 

- Så bliv medlem af Ungdom NOAH!

Vi er den flotteste og gladeste ungdomsmiljøorganisation i Danmark. Vi mødes hver onsdag kl. 17 på Nørrebrogade 39. 1tv

Ungdom NOAH er stiftet af en gruppe unge, der i sommeren 2015 fandt sammen om ønsket om at vække opmærksomhed og engagement hos andre unge i forhold til de klima- og miljøudfordringer, vi står overfor.

Er du mellem 15-25 år kan du sammen med os, være med til at bekæmpe klimaforandringer og miljøødelæggelser og være med til at sikre, at et sundt og levende miljø videregives til de kommende generationer.

Det koster kun 100 kr. om året at være medlem af Ungdom NOAH. Du er meget velkommen til at komme en onsdag til et uforpligtende møde og se om det er noget for dig først!

Bliv medlem af Ungdom NOAH

Vores hovedfokus er at formidle og sprede budskabet om klima- og miljøproblemer og anvise nye måder at leve på, som tager højde for de ressourcer, som vi har til rådighed på kloden.

Du kan også støtte Ungdom NOAH økonomisk med et valgfrit beløb - enten som engangsbeløb eller med et fast interval.

Støt Ungdom NOAH

Vi sætter stor pris på den opbakning vi får fra NOAH, men vi er en selvstændig ungdomsorganisation, der tager egne initiativer, beslutninger osv.

Vi mødes ugentligt, hver onsdag kl. 17.00, i NOAHs hovedkvarter på Nørrebrogade 39, derudover mødes vi ofte til yderligere arrangementer, som vi enten støtter, eller selv står for. Vi tager også på weekend ture sammen og så holder vi aktioner om aktuelle klimaproblematikker.

Da vi er en ungdomsorganisation er vores medlemmer mellem 15 og 25. Alle i denne alder er mere end velkomne til at dukke op til et uforpligtende møde og se, hvad vi beskæftiger os med.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på mail: ungdom@noah.dk eller til Laura på nummeret: 42 16 98 16 

Du kan også finde os på facebook: https://www.facebook.com/UngdomNOAH/

 

Glade unge til Ungdom NOAH møde

 

Unge glade mennesker i svensk hytte

 

Find vores vedtægter her: Vedtægter, vedtaget 4/4-2018