Act camp
Act camp

Act Camp

Slutter
Makvärket
Teglværksvej 30, 4420 Regstrup
Tilmelding

Kom med på Act Camp og få magiske sommeroplevelser i naturen sammen med andre unge.

Sommerlejren er for unge mellem 15 og 25 år, der ønsker at tilbringe tid udenfor, blive inspireret af naturen og føle et tilhørsforhold til den verden, vi lever i, gennem magi og fortryllelse. Sammen vil vi forme nye historier og fortællinger om klimagenerationens fremtid, blandt andet gennem rollespil og dukketeater.

Lejren vil være opdelt i to sideløbende linjer, én som hovedsagelig arbejder med dukketeater og en som arbejder med rollespil. Der vil være flere fælles og overlappende aktiviteter i løbet af lejren.

Kan du lide at være i et kreativt og legende fællesskab med andre unge? Så er Act Camp noget for dig! Det er gratis at deltage men kræver en tilmelding.  

Bag sommerlejren står Miljøbevægelsen NOAH's projekt 'Mærk Verden', der arbejder med unges naturforbundethed, mentale trivsel og klimaengagement.

Det endelige program og mere praktisk info kommer senere.   

Støttet af Erasmus+, Friluftsrådet, Villum Fonden og Dansk ungdoms Fællesskab.

Tilmelding

  • Aktuelle Start
  • Preview

Tilmeld

OBS: Al maden er vegansk og som minimum økologisk

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!