Baltic Pipe banner

Aktion mod Baltic Pipe og for et klimaneutralt EU

Slutter
NOAHs sekretariat
Nørrebrogade 39, 1. sal

Modstanden mod Baltic Pipe er stigende. EU vil reducere udledningen af klimagasser med mindst 80 procent inden 2050, men samtidig støtter Europa-Kommissionen store gasforsyningsprojekter som Baltic Pipe. Det hænger ikke sammen!

Det nye landsdækkende netværk Baltic Pipe Nej Tak arbejder for at informere offentligheden om de store økonomiske og klimamæssige konsekvenser af investeringen og stoppe byggeriet, som ifølge planen skal begynde til december. Den første demonstration afholdes den 27. november kl. 14.30-16.30 fra Gammeltorv i København. Læs om demonstrationen på Facebook.

Hvis du vil hjælpe med at bære vores banner samt informere og dele pjecer ud om et brændselsfrit energisystem i Danmark, Polen og resten af EU, mødes vi på NOAHs sekretariat kl 13.30.

Læs mere om Baltic Pipe.

 

støttet af Europa-Nævnet

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!