Klimakøkken, vegansk mad, EU-debat

Klimakøkken om madsuverænitet i EU

Slutter
Roskilde
Absalonsgade 2, 4000 Roskilde

Efteråret er over os, og det er tid til fordybelse. NOAH byder derfor i samarbejde med Ungdom NOAH til et klimakøkken i Roskilde, hvor vi skal diskutere madsuverænitet i et EU-perspektiv.

Hvis unge mennesker i dag ønsker en grøn og bæredygtig klode at vokse op på, så skal de være med i debatten om, hvilket landbrug og hvilke produktionsformer de gerne vil have, men også hvilken madkultur, som vi ønsker i fremtiden. Hvad vil vi gerne spise? Og hvem skal dyrke maden? Og hvordan?

Ungdom NOAH byder på vegansk aftensmad mens Anna Rønne fra NOAH indleder diskussionen med et oplæg om kødforbrugets konsekvenser indenfor og udenfor EU's grænser.

Nævnet

EU logo

 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!