Naturtur
Billeder: Ungdom NOAH

Naturtur til Kollektivet i Skoven

Slutter
Kollektivet i Skoven
Grønholmvej 26, 4340 Tølløse

Tag med NOAH på naturtur til Kollektivet i Skoven. Vi skal sætte fokus på, hvordan man som ung klimaaktivist kan få gavn af at forbinde sig til den natur, som vi i skolen og medierne hører om, at vi er ved at miste.  

Program

15.00: Vi mødes på Københavns Hovedbanegård og tager et tog til Tølløse (du kan også selv finde derud og få din transport refunderet af NOAH).

16.00: Ankomst til skoven i Tølløse og rundtur i skoven: Anna Rønne, som er aktivist i NOAH siden 2014 og medstifter af Kollektivet i Skoven i 2015, viser lidt rundt.

17.00: Workshop og debat: Vi holder et kort oplæg om dét, vi ser som ét af vor tids største eksperimenter: at færre og færre unge har konkrete oplevelser i og med naturen.

18.00: Mad over bål: Vi spiser sammen og lægger skumle planer for, hvordan vi kan hjælpe flere unge med at få oplevelser i og med naturen.  

19.00/20.00: Tak for nu og på gensyn! Fælles afgang mod København - og mulighed for offentlig transport til andre steder, man måtte ønske.

Turen er gratis og for alle unge mellem 15 og 25 år. 

Skriv til anna@noah.dk, hvis du vil høre mere eller gerne vil tilmelde dig. 

 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!