Baltic pipe demo

STOP BALTIC PIPE - demonstration // KBH

Slutter
Gammeltorv/Nytorv, København

Danmark vil være et fossiltfrit samfund i 2050, regeringen har lavet en bindende klimalov, og vi har underskrevet Paris-aftalen. Alligevel går regeringen stik imod disse løfter og lægger en gasledning på tværs af landet.
Baltic Pipe er et direkte klimalovbrud fra regeringen. Det er uacceptabelt og torsdag d. 26 november vil vi vise vores modstand sammen! Vi mødes på Gammel Torv kl 14:30. Der vil være nogle taler og derefter vil vi gå i samlet flok. Husk maske!

Vi siger med vores demonstration NEJ TAK! til Baltic Pipe - for klimaet, for naturen, for økonomien, for de lokale, der lægger baghave til og for demokratiet, der synes at være omgået i stilhed.
Vi må tage politikkerne på deres grønne ord.

Ved sidste valg viste Danmarks borgere, at der er flertal for en grøn omstilling, og nu virker det til, at den danske stat har brug for hjælp til at få det til at ske. Kun ved massiv folkelig opbakning kan projektet stoppes, dette er set før bl.a. i Sverige og Frankrig.
Det er vores pligt som borgere i et demokratisk land at vise vores utilfredshed. Demonstrationen har til formål at sprede information om projektet og fremme modstanden mod Baltic Pipe.

Hvorfor sige 'NEJ' til Baltic Pipe?
- For klimaet: Mere fossil infrastruktur forsinker den grønne omstilling.
- For økonomien: Slår projektet fejl ender borgerne med regningen.
- For de lokale: Projektet vil berøre tusindvis af borgere landet over.
- For demokratiet: Inklusionen af berørte borgere har været minimal.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!