Ulex
Foto: Ulex

Få pladser tilbage Kom med NOAH på aktivistkursus i Catalonien

4. marts 2022 · Kl. 11:32 Nyhed

Er du garvet, helt ny eller kommende aktivist i NOAH eller Ungdom NOAH og ønsker du nye kompetencer til miljø- og klimakampen, så har du igen i år mulighed for at komme gratis på kursus i Catalonien.

I samarbejde med det katalanske uddannelsescenter, Ulex, udbyder NOAH i 2022 kursuspladser fordelt på følgende to kurser til nye eller garvede aktivister, der ønsker at udvikle kompetencer inden for følgende områder:

Activist Psycho-Social Resilience - Regenerative organising (7.-16. maj 2022). Læs mere her.

The Ecology of Social Movements: Agency, Theory and Strategy (11.-25. juni 2022). Læs mere her.

Rejsen er betalt af Erasmus+ og foregår med tog og bus (med mindre fysiske udfordringer gør en landfast rejse umulig). Efter endt kursus forpligter man sig til at afprøve sine nyerhvervede kompetencer i en NOAH eller Ungdom NOAH-kontekst, det kan være i form af en mini-workshop eller et endags-seminar for andre aktivister eller andet.

Skriv til anna@noah.dk, hvis du er interesseret i at komme afsted.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Læs mere om stedet og kurserne her.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!