David Rovics

Krig og klima Koncert med David Rovics

Kom med til gratis koncert tirsdag d. 9. april kl. 20:00 på Oehlenschlægersgade Skole, Kbh V

9. april 2019 · Kl. 09:08 Nyhed

Vi har den store fornøjelse at kunne præsentere David Rovics - musiker, aktivist, anarkist med meget mere - til en eksklusiv intimkoncert på Vesterbro, nærmere betegnet Oehlenschlægersgade Skole, Oehlenschlægersgade 57, 1663 Kbh V.

Koncerten bliver indledt med et kort oplæg af Palle Bendsen om sammenhængen mellem krig og klima, som er aftenens hovedtema.

Der vil være veganske hotdogs og økoøl til aktivistvenlige priser. Entreen er gratis.

Vi håber på at se dig! 

Læs mere om koncerten her.

Koncerten er en del af NOAHs 50 års jubilæum. NOAH blev stiftet d. 9. marts 1969. For at markere jubilæet afholder vi et arrangement d. 9. i hver måned i jubilæumsåret. Det næste arrangement er arrangeret af NOAH ØkoKøn i forbindelsen med debatfestivallen Talk Town om køn, ligestilling og feminisme.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!