Ungdom NOAH i aktion mod shell

Ungdom NOAH søger nye praktikanter

Har du sabbatår, og vil du gerne arbejde med klima og miljø? Vil du have kendskab til, hvordan man driver en ungdomsorganisation? Og søger du nye fællesskaber og udfordringer? Så er det her noget for dig.

18. december 2020 · Kl. 22:07 Nyhed

Som praktikant i Ungdom NOAH har du I 2021 mulighed for at være en del af følgende projekter:

Mobilisere aktioner
Cirka en gang om måneden afholder vi aktioner om aktuelle problemstillinger. I slutningen af året skal vi samle vores erfaringer og udvikler en guide til, hvordan man som ung får stablet de bedste aktioner på benene. 

System:reset 
Ungdom NOAH vil sammen med NOAH forsøge at koble klima- og miljøkampe med sociale kampe over hele verden. I samarbejde med en række andre ungdomsorganisationer vil vi derfor arrangere “youth hubs” rundt om i landet. 

National aktivisttræning 
Vi har fået penge af Roskilde Festival til at afholde en national aktivisttræning på Makvärket for 30 unge i alderen 15-25. 

Blandede aktiviteter

Regionalt forum for unge klimaaktivister fra hele norden 
Ungdom NOAH har sammen med vores internationale netværk Young Friends of the Earth planlagt fem regionale fora rundt om i Europa. I sommeren 2021 skal vi derfor afholde et forum for 60 unge fra hele norden med det formål at koble miljø- og klimakampe med andre sociale, politiske og økonomiske kampe. 

Folkemøde på Bornholm 2021 
Vær med til at planlægge Ungdom NOAHs deltagelse på Folkemødet på Bornholm i 2021. 

Ugentlige onsdagsmøder 
Hver onsdag holder vi møde på NOAHs sekretariat på Nørrebrogade 39, 2200 Kbh N. På møderne drikker vi te, spiser snacks, planlægger aktioner og taler om de henvendelser vi har fået i løbet af ugen. Ud over onsdagsmøderne spiser vi også en gang imellem aftensmad sammen, holder fester og tager på ture sammen.

og meget mere.... 
Kontakt Laura Bordum Hansen for yderligere information 

Blandede aktiviteter

Om dig

- Du er mellem 15 og 25 år og har omkring 10-20 timer / 2-4 dage om ugen at bruge på frivilligt arbejde
- Du bor i en overskuelig afstand til København, så du kan være på sekretariatet hver onsdag (og evt. flere dage om ugen)
- Du har ikke nødvendigvis stor viden om og erfaring med miljø- og klimaproblemer og -løsninger (det får du nemlig sammen med os), men:
- Du har stor nysgerrighed på og interesse for miljø- og klimamæssige problemstillinger lokalt og globalt og stor lyst til at gøre noget aktivt sammen med andre.

OBS: Vi understreget lige én gang til: Det er intet krav, at du ved en masse om klima og miljø på forhånd, men du skal have mod på og lyst til at arbejde med det både selvstændigt og sammen med andre.

Praktiske informationer

Som praktikant vil du arbejde på NOAH’s sekretariatet minimum én og gerne flere dage om ugen sammen med frivillige fra både NOAH og Ungdom NOAH. Her summer det af aktivitet og liv, og du kan nemt bliver inspireret få hjælp og gode idéer mm. 

Praktikperioden strækker sig fra august 2020 til december 2020 eller til juni 2021. Du har mulighed for at tilrettelægge din tid, som det passer dig bedst med mellem 10 og 20 timer om ugen. Du kan også arbejde hjemmefra, når det passer dig, dog foregår onsdag altid på kontoret, da det er den dag vi holder fælles møder.

Der er også rig mulighed for rejseaktiviteter både rundt om i Danmark og i forbindelse med aktiviteter med vores paraplyorganisation Young Friends of the Earth (http://www.foeeurope.org/yfoee/). Praktikperioden er ulønnet men al rejseaktivitet og forplejning forbundet med konkrete begivenheder i praktikperioden vil blive dækket. 

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!