Slutter
Landstingssalen

HVORFOR TRUMFER STORE ANLÆGSPROJEKTER NATUR, KLIMA OG DEMOKRATI?

Vi oplever, hvordan kommuner og stat sammen med offentlige selskaber, private entreprenører, konsulentfirmaer og investorer danner tætte alliancer, der fungerer som konsortier. De samordner deres interesser og skaber ofte deres egne regler for at få gennemført projekterne uanset omkostninger for natur og klima eller protester fra borgerne. Beslutninger tages typisk i lukkede rum længe inden, at der er set på konsekvenser for natur og klima eller gennemført høring.

Slutter
Middelfart

NOAHs naturlejr for unge

Kom med på NOAH Naturlejr 2023! Har du lyst til at være mere i naturen, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Så kom med på NOAH Naturlejr, hvor vi skal sove i telt, lave mad over bål og lære ...

Slutter
Union (Aula)

Er EU’s naturbeskyttelse ambitiøs nok?

Danmark er bagefter i Europa, når det gælder at bevare udsat natur og truede arter af dyr og planter. Hvad gør EU for at beskytte Danmarks natur – og gør de nok? Debat om fremtidens naturbeskyttelse i EU og Danmark med Nanna Clifforth (NOAH), Karen Post Bache (Landbrug & Fødevarer) og Alexander Holm (Den Dyriske Time).

Slutter
Rådhuspladsen -> Christiansborg Slotsplads

KVÆK KVÆK: Demo for Natur og Klima i Danmark

Borgergrupper og NGO'er fra hele landet går nu sammen. Vi vil have en udvikling af samfundet, hvor klima og natur har en første prioritet, og hvor menneskers trivsel prioriteres og ikke køres over af økonomiske hensyn. Vi har brug for en ny dagsorden.

Tilmelding til natur