NOAH på skvulp
Institut for Evige Utopier på SKVULP festival i Holbæk. Foto: NOAH

Institut for Evige Utopier besøger Klimafolkemødet i Middelfart

Slutter
Klimatopmøde, Middelfart

En sanselig scenekunst-installation bestående af et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget, der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne, danner rammen for at diskutere visioner for fremtidens Europa med danske borgere.

Vandet og landbrugsjorden er det centrale og gennemstrømmende stof, vi væver oplevelsen omkring. Vandet i vores kroppe, i vores øjne, og vandet udenfor os ved kysten. Og landbrugsjorden som lægger krop til den mad vi spiser.

Et overraskende samtalekøkken indgår i begivenheden. Vi serverer dialoger og tanker om EU´s Fælles Landbrugspolitik, EU´s Biodiversitetsstrategi og EU’s Klimapolitik – bringer vores utopier for landbrugsjord tættere på virkeligheden.

Vi inviterer dig også indenfor i den lille biotop Brodmann´s Omr. 17: Det sted i det menneskelige indre hvor utopier kan anes og sanses. Stedet hvor vores verdensbilleder formes, bygges op og brydes ned i en konstant bevægelse. Vi holder sanselige dialoger om EU som utopi i kroppen og vandet i en optisk installation, der kombinerer kunst og klimaaktivisme. Ambitionen er at gøre publikum bedre i stand til at forestille sig positive utopier for fremtiden ved at se en forvrænget virkelighed gennem den store kuppel. Utopier kan blive – og har før vist sig at være – starten på en ny virkelighed (for eksempel kampen for kvinders stemmeret!). Vi kalder det sensorisk aktivisme – hvor sanselig scenekunst kan kropsliggøre de problemstillinger, vi står overfor. Før og efter besøget står NOAHs miljøaktivister parat for at diskutere utopier med publikum.

Vi har åbent:

Torsdag den 1. september 14.00-17.00

Fredag den 2. september 12.00-14.00 og 15.00-17.00

Lørdag den 3. september 10.00-13.00

Fonde

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!