Slutter
Middelfart Klimafolkemøde, bod 113 ved kajen

Institut for Evige Utopier besøger Klimafolkemødet i Middelfart

Oplev, når vi vender op og ned på jordkloden og giver førstehjælp til forestillingen om en bedre verden. I år kan du igen opleve vores sanselige kunst-installation på Klimafolkemødet Middelfart.

Slutter
Holbæk

Institut for Evige Utopier besøger Skvulp i Holbæk

Oplev at det hele bliver vendt på hovedet, og få hjælp til at forstille dig en bedre verden. På molen i Holbæk kan du opleve en sanselig kunst-installation, som danner rammen for at diskutere visioner for fremtidens Europa.

Slutter
Valbyparken

Institut for Evige Utopier besøger Ungdommens Folkemøde

En væv med genbrugsfibre og et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget, der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne, danner rammen om en diskussion om erhvervspolitik og visioner for fremtidens Europa med danske unge

Slutter
Klimatopmøde, Middelfart

Institut for Evige Utopier besøger Klimafolkemødet i Middelfart

En sanselig scenekunst-installation bestående af et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget, der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne, danner rammen for at diskutere visioner for fremtidens Europa med danske borgere.

Slutter
Allinge, Bornholm

NOAHs Institut for Evige Utopier besøger Folkemødet på Bornholm

Institut for Evige Utopier arbejder med at finde vidtrækkende løsningsforslag ved at opstille nye og overraskende betingelser for, hvordan vi opfatter virkeligheden. Vandet og vores landbrugsjord er det centrale og gennemstrømmende stof vi væver oplevelsen omkring.

Slutter
Holbæk Havn

NOAHs Institut for Evige Utopier besøger SKVULP-festivalen i Holbæk

​​​​​​​En sanselig scenekunst-installation bestående af et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne danner rammen for at diskutere visioner for fremtidens Europa med danske borgere.

Slutter
Husmoderstranden, Hirtshals

NOAHs Institut for Evige Utopier besøger Naturmødet i Hirtshals

Oplev Institut for Evige Utopier på Naturmødet i Hirtshals. Instituttet blander kunst og miljøaktivisme, og sammen ændrer vi systemet.

Slutter
Webinar

Webinar: Utopien om arbejdstid

Spis din frokost i godt selskab samtidig med, at du får et lille indblik i, hvordan vi kan bruge utopier til at skabe en bedre verden!

Tilmelding til institut for evige utopier