CAPavan
CAPavan

NOAHs Institut for Evige Utopier besøger Folkemødet på Bornholm

Slutter
Allinge, Bornholm

Institut for Evige Utopier arbejder med at finde vidtrækkende løsningsforslag ved at opstille nye og overraskende betingelser for, hvordan vi opfatter virkeligheden. Vandet og vores landbrugsjord er det centrale og gennemstrømmende stof vi væver oplevelsen omkring.

Vandet i vores kroppe, i vores øjne, og vandet udenfor os ved kysten.

Og landbrugsjorden som den krop der giver næring til vores mad.

Vi tilbyder borgerne en masserende og visionsvækkende tur på taburettet med kunstneren Annika Nilsson og inviterer til samtaler i vores helt nye CAPavan samtalekøkken hvor jorden bliver vendt og drejet.

Vandet og landbrugsjorden er det centrale og gennemstrømmende stof vi væver oplevelsen omkring. Vandet i vores kroppe, i vores øjne, og vandet udenfor os ved kysten. Og landbrugsjorden som lægger krop til den mad vi spiser.

En sanselig scenekunst-installation bestående af et pop-op telt draperet med frynser og folder af noget der nærmer sig farven af den menneskelige hjerne danner rammen for at diskutere visioner for fremtidens Europa med danske borgere.

Et overraskende samtalekøkken, CAPavan, indgår i denne begivenhed, og her serveres dialoger og tanker der kan bringe utopier for vores landbrugsjord tættere på virkeligheden.

Program

Fredag den 17. juni:

  • Rundt omkring

Lørdag den 18. juni:

  • Mød os ved Kutter Anton hele eftermiddagen
  • Kl 16.30-18.30: Hyldest til sanserne ombord på Kutter Anton med oplæg om EU i dit køleskab og Institut for Evige Utopier

 


Europa-Nævnet, Kulturstyrelsen og EU's IMCAP-program støtter os

logoer

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!