Sarah væver
Institut for Evige Utopier væver drømme

Utopier Mød NOAHs Institut for Evige Utopier denne sommer

I år kan du opleve Institut for Evige Utopiers sanselige kunst-installationer i Holbæk, Allinge og Middelfart, hvor vi vender op og ned på jordkloden og giver førstehjælp til forestillingen om en bedre verden.

1. juni 2023 · Kl. 15:42 Nyhed

Her kan du besøge Institut for Evige Utopier:

I Holbæk og Middelfart inviterer vi dig indenfor i den lille biotop Brodmanns Område 17: det sted i det menneskelige indre, hvor utopier kan anes og sanses. Stedet, hvor vores verdensbilleder formes, bygges op og brydes ned i en konstant bevægelse. Vi holder sanselige dialoger om EU som utopi i kroppen, vandet og miljøet i en optisk installation, der kombinerer kunst og klimaaktivisme. 

På Folkemødet kan du opleve Utopiernes væv der binder trådene mellem forbrug og produktion af tøj og tekstil, en sektor der er belastet af forurening, dårlige arbejdsforhold og overforbrug. Værket indbyder til, at publikum kan tage del i skabelsen, ved at væve deres egne utopier og drømme for en retfærdig fremtid ind i det.

Vi glæder os til at møde dig!

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!