Biomasse i EU

Øget biomassebrug i EU – hvad stiller vi op med ’det sorte får i klassen’? 

Slutter
NOAH
Nørrebrogade 39, 1. tv

De fleste - både politikere, civilsamfund, virksomheder og NGO'er - kan nu enes om, at vi skal omstille vores omfattende energisystem til at køre på såkaldte grønne energikilder. Desværre er der stor uenighed om, hvad grøn energi er. 

Kom til workshop hos NOAH og Ungdom NOAH og vær med til at debattere netop en af de mest kontroversielle nye energiformer, biomassen. Mens politikere over hele verden priser energiformen og kalder den 'grøn' og 'fornybar', vil vi denne eftermiddag kaste et helt andet lys over energikilden, som på mange måder er mere skadelig for både klima og miljø end de fossile brændsler, som vi er enige om, at vi vil udfase. 

Arrangementet er støttet af EU Kommissionen og Europanævnet: 

EU-nævnet

EU-logo

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!