NOAH årsberetning
NOAH årsberetning 2022. Linoleumstryk: Frederikke Becher

NOAH årsberetning 2022 Fix the World

Her kan du læse et lille udpluk af de mange aktiviteter og succeser, vi havde i 2022. Læs blandt andet om vores fortsatte arbejde for at stoppe atomkraften, kampen for at stoppe gas- og biomasseindustrien og holde virksomheder ansvarlige for deres ødelæggelser, kampen for at bevare Amager Fælled og stoppen Lynetteholmen, vores udannelsesarbejde og samarbejde med lokale miljøgrupper rundt om i landet og bevægelser verden rundt

8. juli 2023 · Kl. 10:56 Årsberetning

Find årsberetningen her.

NOAH er den danske del af verdens største netværk af græsrodsmiljøorganisationer Friends of the Earth. Dette samarbejdet spiller en vigtig rolle for at opnå miljøretfærdighed for de mennesker, som specielt i det Globale Syd er udsat for konsekvenserne af et ulige økonomisk system og konsekvenserne af de klimaændringer, som er skabt af de rigeste lande på Jorden. Læs årsberetningerne fra Friends of the Earth International og Europe.

Du kan stadig nå at støtte NOAH i 2023 og være med i kampen for miljøretfærdighed. Efter sommeren skal vi især bekæmpe gas- og biomasseafbrændingen, fortsætte solidaritetsarbejdet i Latinamerika, få unge som ældre ud i naturen og få globale værdikæder ind i klasseværelserne, skabe et plante- og fællesskabsbaseret jordbrug, kæmpe for at loven, der skal holde virksomheder ansvarlige for deres ødelæggelser bliver til virkelighed og arbejde mod dereguleringen af GMO’er.

Støt her.

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!