institut for evige utopier

Instituttet for Evige Utopier Pressemøde direkte fra Naturmødet Online

Vi vender kursen og sætter klima, miljø og natur i første række, samtidig med at vi vil lære af corona-krisen og forebygge fremtidige pandemier.

17. maj 2020 · Kl. 06:58 Nyhed

PROGRAM (ca.-tider)

12.00: Velkommen til pressemødet.
Instituttets Statssekretær for Nu og Senere taler
12.08: En rundtur i kurverne
12.10: StatsMiljøEpidemiologen taler
12.18: Kurver i naturen
12.20: Sekretæren for Omstilling af Landbruget taler.
12.30: Tak for i dag

Instituttet vil tale om tidens udfordringer og løsningerne hertil, med fokus på landbrug og sammenhængen mellem miljø og infektionssygdomme.

Link til pressemødet.
-
Om Naturmødet Online:
“Naturmødet er et årligt nationalt folkemøde om naturen. I år kan du være en del af verdens første digitale folkemøde, når den står på dansk naturdebat og naturoplevelser hjemme hos dig selv fra 15.-17. maj.

I år flytter vi folkefesten indenfor, når økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere mødes digitalt. Når vi går online, kan du se frem til debatter, talks og live deltagelse. Naturmødet er – ligesom naturen – for alle, og sammen sætter vi dagsordenen for naturdebatten i Danmark.“

Læs mere på www.naturmoedet.dk

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!