Nedlæg det industrielle landbrug – her er 9 gode grunde Grisehoved NOAH skribent Landbrug Klima Biodiversitet grundvand havmiljø pesticider svinefabrikker husdyrproduktion alternative landbrugssystemer fællesskabsbaseret jordbrug
National handlingsplan for omstillingen af mad tørke NOAH skribent

Mad er den største enkeltårsag til klima- og miljøkriserne. Inden for kort tid skal vi omstille al vores landbrugsproduktion og fødevareforbrug, så det overholder klodens grænser, hvis vi vil skabe en fremtid, der er værd at leve i. Maden er vores klima- og miljøproblem nr. 1, men omstillingen af mad rummer de vigtigste løsninger. Vi og verden har et landbrug, der truer selve vores eksistens, hvis vi vælger at fortsætte som nu. Hvis vi omlægger landbruget, kan det imidlertid blive det vigtigste redskab til at løse biodiversitets- og klimakriserne. Det Fælles Bedste inviterer til denne konference, hvor vi drøfter udkastet til en ”National Handlingsplan for omstillingen af mad”.

Christiansborg
Hvem skal eje jorden? mark NOAH skribent

Der er stor kamp om arealerne, hvem skal eje og bestemme over vores muld? Hvad er status, og hvor peger udviklingen hen? Temadebat med oplæg, debat og indspil til vores politikeres bud på en samlet visionsplan for dansk landbrug.

Proviantsalen, Provianthuset
Ingen klimaødelæggende fabrikslandbrug uden Danske Bank ko NOAH skribent

Danske banker og finansielle virksomheder gør den store produktion af animalske landbrugsprodukter i Danmark mulig.

29. marts 2023
Slutter
Café Mellemfolk

Gratis seminar: Fællesskabsbaseret jordbrug

Seminaret er både til dig, som er kunde og som gerne vil lære dem at kende, som dyrker mad i dit lokalområde, til dig som er ny jordbruger, som gerne vil starte et fællesskabsbaseret jordbrug op, og til dig, som har erfaring fra praksis og gerne vil brede kendskabet til alternativ landbrugsudvikling ud til flere.

Tilmelding til Landbrug