møde

NOAH Aarhus opstartsmøde

Slutter
Folkestedet
Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus
Tilmelding

Vil du være med til at arbejde for en bæredygtig og retfærdig verden? NOAH starter en lokalgruppe i Aarhus, og du kan være med.

Som aktiv i NOAH er du med til at bekæmpe miljøødelæggelsen og sikre at et sundt og levende miljø videregives til de kommende generationer.

Dette møde er en officiel stiftelse af NOAH Aarhus. Vi vil primært bruge tiden på at lære hvad NOAH er for en organisation, lære hinanden at kende, uddele ansvarsområder og diskutere hvilke emner NOAH Aarhus skal arbejde med fremadrettet.

Forslag til emner kunne være modstand mod den nye Kattegat-forbindelse (en bro tværs over Kattegat, fra Aarhus via Samsø og til Sjælland). Eller det kunne være undervisning i bæredygtig udvikling på højskoler og efterskoler i nærområdet. Eller noget helt tredje - det skal du være med til at beslutte.

Der vil være fælles frokost umiddelbart efter mødet og fra kl. 13.00 kan du deltage i debatmødet Madsuverænitet: Hvordan skaber vi et grønt og retfærdigt landbrug?

Tilmeld dig gerne via nedenstående formular - vi glæder os til at se dig!

Tilmelding

  • Aktuelle Start
  • Preview
Skriv gerne lidt om dig selv og din motivation for at blive aktivist i NOAH

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 18.300 i 2024). Tusind tak!