svinefabrik

Det industrielle landbrug Landsmøde i Netværk mod svinefabrikker

Livet og trivslen på landet er præget af den kolossale kødproduktion. Naturen, miljøet og klimaet lider under forureningen og produktionen af foder til de alt for mange dyr, der lever deres elendige korte liv indespærret i gigantiske stalde. 

30. januar 2020 · Kl. 12:03 Nyhed

Er du udfordret af – eller interesserer du dig for - konsekvenserne af den industrielle kødproduktion, så deltag i Netværk mod Svinefabrikkers landsmøde

På landsmødet taler manden bag www.gylle.dk og forfatter til en lang række bøger om landbruget, journalist Kjeld Hansen, og der vil være faglige oplæg og workshops om blandt andet sundhedsrisikoen ved at bo tæt på svinefarme og om udfordringerne ved at læse og klage over kommunale miljøgodkendelser. 

Endeligt program sendes til de tilmeldte, der for tilmeldingsgebyret på 50 kroner også får forplejning (kaffe, frokost m.m.). 

Sidste tilmeldingsfrist er mandag 3. februar, og da der er et begrænset antal pladser, er det ”først til mølle”. Ved fuld bookning udstedes ventelistebilletter, som man – bortset fra gebyret – først betaler for, hvis man får en plads. 

Tilmeld dig her (gebyr 4,75 kr.) 

Landsmødet afholdes i Domen, Inge Lehmanns Gade 2, 8000 Aarhus C 

Netværk mod Svinefabrikkers formål er at sætte fokus på konsekvenserne af industriel kødproduktion samt at skabe rammen for, at grupper og enkeltpersoner, der er udfordrede af denne produktion, kan mødes, udveksle ideer og netværke. 

Netværk mod Svinefabrikker er dannet af NOAH, Greenpeace, Frie Bønder-Levende Land, Miljøforeningen på Tuse Næs og Jungshoved Miljøgruppe. 
Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til netmodsvin@gmail.com

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 17.000 i 2021). Tusind tak!